Het Leger des Heils in Helmond en Deurne

het Leger des Heils in Helmond en Deurne

Het Leger des Heils is er ook voor jou!

Het Leger des Heils is er voor ieder mens zonder helper, ongeacht je achtergrond of levensovertuig-ing. Kamp je met problemen? En kom je er zelf niet uit? Heb je vragen waar je alleen geen antwoord op vindt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zoeken graag met je mee. Hoe moeilijk het vaak ook is: Elke dag is een nieuwe kans om opnieuw te beginnen. En lukt het niet meteen, dan proberen we het de volgende dag gewoon opnieuw. Onze missie is dat je weer vertrouwen krijgt in de toe-komst, in jezelf en je eigen kracht hervindt. Stap voor stap, dag voor dag. Jij doet er namelijk toe!

Aanmelding voor voorzieningen van het Leger des Heils: Bij de soepbus en het wijkcentrum Perron 3 in Helmond ben je van harte welkom zonder verwijzing. Van de andere Leger des Heils voorzieningen in Helmond en Deurne, kun je alleen gebruik maken als je een verwijzing hebt, bijvoorbeeld van de gemeente, een huisarts of een maatschappelijk werker. Heb je geen verwijzing en wil je toch graag ondersteuning ontvangen van het Leger des Heils? Meld je dan rechtstreeks bij het Leger des Heils, wanneer je een hulpvraag hebt, via tel. 06-10 32 63 31 of e-mailadres btm.zo@legerdesheils.nl. We kijken dan samen met jou naar een oplossing of een antwoord.

Wijkcentrum Perron 3

Perron is een wijkcentrum waar verschillende activiteiten plaatsvinden. We hebben bijvoorbeeld een tweedehands kledingwinkel waar je voor een kleine prijs leuke kleding kunt kopen. Er is ook een huiskamer, waar je gezellig een kopje koffie of thee kunt drinken. Loop gewoon spontaan een keer binnen. Iedereen is van harte welkom! Adresgegevens: Overloop 48a, 5704 EL, Helmond.

Soepbus

Iedereen die honger heeft of eenzaam is, is welkom bij onze soepbus. Onze vrijwilligers staan twee avonden per week klaar met de soepbus, waar je kostenloos een kop soep, koffie, thee en een broodje kunt krijgen. Als het weer kouder wordt, kunnen we je voorzien van warme kleding en dekens. In Helmond is iedere dinsdag van 17.30 uur tot 19.00 uur binnen op de Paulus Potterstraat 1 en de Van Hornestraat 1 soep te verkrijgen. Dit is een samenwerking tussen de Rooms-katholieke kerken in Helmond en het Leger des Heils. Iedere donderdag is er van 17.30 uur tot 19.00 uur soep bij wijkcentrum Perron 3, Overloop 48a, 5704 EL, Helmond. 

Overige Leger des Heils voorzieningen in Helmond en Deurne voor cliënten met een verwijzing:

  • 10 voor Toekomst gezinsbegeleiding
  • Kinder- en jeugdcoaching
  • 50|50 dagbesteding (packaging, greenteam)
  • Ambulante zorg
  • Domus beschermd wonen voor dak- en thuislozen

We ontmoeten je graag bij het Leger des Heils!

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties