Leef! Markt

Logo LEEF

Leef! Deurne organiseert op zondag 10 juli een leefstijlmarkt genaamd Leef! Markt. Het vindt plaats  van 10.00u tot 13.00u in het Cultuurcentrum Deurne en het is speciaal voor volwassenen (en  ouderen) die gezonder en vitaler willen worden.  

Leef! Deurne wil inwoners inspireren over de mogelijkheden die er in Deurne zijn voor een gezonde  leefstijl. Dit gaan we doen door een Leef! Markt te organiseren in het Cultuurcentrum gericht op  ontspanning, bewegen en voeding. Inwoners maken hierbij kennis met sport- en cultuuraanbieders  die aanbod hebben voor volwassenen door middel van kraampjes en workshops.  

Kraampjes

Er zullen een aantal kraampjes zijn van verschillende leefstijlaanbieders. Denk hierbij aan  beweegaanbieders, kunst- en cultuuraanbieders en diëtisten. Deze partijen kunnen informatie geven  over hun diensten en eventueel ook adviezen geven.  

Workshops van 20 minuten

Er zullen een aantal workshops worden gegeven van 20 minuten. Denk hierbij aan twee workshops van AMES sport genaamd het geheim van het metabolisme plan en een muziek workshop van  wereldmuziekkoor Makandra.  

*de beweegworkshops worden niet intensief en je kunt gewoon deze lessen bijwonen met je normale kleding. AMES sport geeft de  workshop het geheimen van het metabolisme plan en dit combineren ze met diverse oefeningen.  

Lezingen 

Er zullen twee inspirerende lezingen gegeven worden van 45 minuten: 

  • Lianne Hartman, Diëtiste - 10:30 tot 11:15 

Werkzaam bij Zorgboog in Balans en een streekziekenhuis gaat graag in op de wetenschappelijke  aspecten van de voeding. Tijdens de lezing gaan we in op wat is gezonde voeding? Wat heb je nou  per dag allemaal nodig? Ook gaan we verder in op bepaalde hypes en mythes. 

  • Djessy Huiszoon, Inspirator in Levenskunst – 11:45 tot 12:30 

Waar verlang jij naar? Weet jij wat je wilt en leef jij dit ook? Of zijn er vele redenen  volgens jou waarom iets niet kan, niet gaat, niet lukt? We leven ons leven elke dag  ongeveer 95% onbewust, anders gezegd; op de automatische piloot, waarbij het  leven zo aan ons voorbij gaat. Dit kan absoluut anders! Graag inspireer ik jou om bij  jezelf te ontdekken in hoeverre jij 'de teugels' in handen hebt van jouw leven en  deel ik 'tools' waarmee je eerste stappen kunt zetten tot het maken van andere  keuzes die jouw oneindige mogelijkheden als mens zullen aanspreken. 

www.djessyhuiszoon.nl

Goodiebags

De eerste 100 mensen ontvangen een leuke goodiebag! 

Voor meer informatie en het volledige programma kijk je op www.leefdeurne.nl/leef-markt. Hopelijk zien we jullie op zondag 10 juli!

Voor wie? Wanneer Locatie
Voor volwassenen (en ouderen) die gezonder en vitaler willen worden 10 juli
10:00 tot 13:00
het Cultuurcentrum Deurne