Meld u nu aan voor de gratis 55+ Fittesten

Logo LEEF! Samen fit & creatief

Leef! Deurne organiseert dit jaar op donderdag 30 juni weer de jaarlijkse 55+ Fittesten. Tijdens de fittesten worden verschillende metingen uitgevoerd, zoals het meten van uw bloeddruk, longinhoud, oog- en handcoördinatie, fijne motoriek, uithoudingsvermogen, BMI, knijpkracht, en lenigheid. De test duurt ongeveer 1,5 uur en deelname is gratis.

Na afloop van de test kunt u aansluiten bij de presentatie gegeven door onze consulenten seniorensport Imke of Anika. Tijdens deze presentatie worden testresultaten besproken en krijgt u advies over gezonde leefstijl en bewegen. U kunt zich aanmelden voor de voor de fittest via www.leefdeurne.nl.

Vervolgprogramma

Voor iedereen die deelneemt aan de fittest is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het gratis vervolgprogramma. In dit programma gaat Leef! 10 weken samen met u aan de slag om uw gezondheid te verbeteren en kennis te maken met diverse activiteiten.

Vrijwilligers gezocht

De testen worden uitgevoerd door vrijwilligers. Lijkt het u leuk om als vrijwilliger te ondersteunen? Dan kunt u zich aanmelden via www.leefdeurne.nl > activiteiten > 55+ Fittesten vrijwilligers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de consulenten seniorensport van Leef! via bewegen.zib@zorgboog.nl of 06-51640825 (Anika) / 06-57077462 (Imke).

Voor wie? Wanneer Locatie
55+ 30 juni
Hele dag
Deurne