Vervoer naar het stembureau met ANWB AutoMaatje

Bent u minder mobiel en wilt u toch graag uw stem uitbrengen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart? Wij hebben vrijwilligers klaar staan die u graag naar de stembus brengen!
Op woensdag 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Alle inwoners van 18 jaar of ouder ontvangen een uitnodiging om hun stem uit te brengen. Ook op 14 en 15 maart is er binnen de gemeente extra gelegenheid om vervroegd te stemmen.

Kijk op de website van de gemeente of www.waarismijnstemlokaal.nl welke stembureaus op maandag 14 maart en dinsdag 15 maart al open zijn.

Let op: misschien is het stembureau van uw keuze niet alle dagen open.


ANWB Automaatje biedt de mogelijkheid om minder mobiele personen naar het stemlokaal te brengen. ANWB AutoMaatje Deurne heeft vrijwillige chauffeurs beschikbaar die de mensen in alle opzichten veilig willen vervoeren. De vrijwilliger komt op het afgesproken tijdstip voorrijden, brengt u naar het stembureau en daarna weer naar huis. 


Wie gebruik wil maken van vervoer naar de stembus belt liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk 2 werkdagen van tevoren. Neem dan contact op met ANWB AutoMaatje Deurne op telefoonnummer, (0493)441 405 op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur. U betaalt voor het vervoer een kleine vergoeding aan de vrijwillige chauffeur van € 0,30 voor elke gereden kilometer.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties