Zonder kleerscheuren De Grote Sprong naar de brugklas halen!

Kinderen en ouders steken hun hand op

Theatergroep PlayBack geeft een spoedcursus in het omgaan met de veranderingen en ontwikkelingen die ouders en kinderen tegenkomen als de middelbare school om de hoek komt kijken. 23 mei 2023 van 19:00 tot 20:30.

Voor zowel kinderen als ouders verandert er veel als ze naar de middelbare school gaan. Ineens fietst je kind kilometers alleen naar school. Eigen boterhammen mee naar school is niet cool. Iedereen heeft de nieuwste telefoon en je net zo kleden als de rest hoort erbij. Je kind is niet meer de oudste, maar de jongste en op zoek naar houvast, nieuwe vrienden en zijn eigen identiteit. Waar blijf jij als ouder als de wereld van je kind 180 graden draait.

En wat als je als kind denkt: Waarom willen mijn ouders de hele tijd van alles weten? Waarom kunnen ze je niet gewoon een keer met rust laten? Snappen ze dan echt niks? Hoe leg je je ouders uit wat erin je omgaat, wat de nieuwe regels zijn van jou en je vrienden en dat ze zich niet overal mee moeten bemoeien. En wat zeg je eigenlijk tegen je nieuwe vrienden als je een andere mening hebt of het ergens niet mee eens bent?

De ouder-kindavond ‘De Grote Sprong’ is voor alle kinderen van groep 7 en  8 én hun ouders, op 23 mei 2023 in het Gerardushuis, Parkstraat 2, 5752AP Deurne. Ben jij erbij? Meld je hier aan.

Voor wie? Wanneer Locatie
Voor alle kinderen van groep 7 en 8 én hun ouders 23 mei
tot
23 mei
19:00 tot 20:30
Gerardushuis, Parkstraat 2, 5752AP Deurne